Webshop » Draaiboeken en speurtochten » Draaiboek Prinsessenfeestje

Draaiboek Prinsessenfeestje

Draaiboek en Speurtocht Prinsessenfeestje

Prinsessenfeestje thuis vieren


Bestel het draaiboek prinsessenfeestje voor een geweldig kinderfeestje thuis!


Draaiboek en Speurtocht prinsessenfeestje: 

Wil je een echte prinses zijn op je verjaardagsfeestje? Dat kan, want er is feest in het kasteel van de Koning!  En wij zijn uitgenodigd om op het prinsessenbal te komen. Maar...de sleutel van het kasteel is weg! We kunnen het kasteel niet binnen treden!  We volgen een speurtocht die ons de weg leidt naar de sleutel en naar het kasteel. Onderweg doe je allerlei leuke prinsessenspelletjes en misschien vinden we ook de sleutel van het kasteel! Als we de sleutel hebben gevonden, dan is het echt feest en kan het prinsessenbal beginnen! Trek je mooie prinsessenjurk aan en ga mee op zoek naar de sleutel van het kasteel!

                                                    prinsessenfeestje-thuis-vieren    

Uitleg Draaiboek Prinsessenfeest:

Wilt u thuis een Prinsessenfeestje geven, maar u weet niet hoe? Of u wilt graag een prinsessenspeurtocht, prinsessenspellen, ideeën, tips voor tijdens het feestje? Bestel dan het draaiboek Prinsessenfeestje en u kunt dan zo aan de slag. Alles is al voor u bedacht en uitgewerkt. Het enige wat u nodig heeft is een printer en papier. En bij sommige spellen heeft u ook materialen nodig. Deze materialen heeft u al in huis of de materialen zijn makkelijk te verkrijgen, dit staat allemaal beschreven in het draaiboek. 


Inhoud Draaiboek Prinsessenfeest:

* Verhaal/ uitleg prinsessenfeest,
* Brief van de koning, 
* Sleutel van het kasteel,
* Prinsessenspelletjes, tips en ideeën,
* Prinsessenuitnodigingen,
* Prinsessendiploma’s,
* Knutsel en kleurplaten,
* Prinsessenspeurtocht,
* Prinsessenvlaggenlijn
* Prinsessenbingo


                                                                          prinsessendraaiboek-kidzpartykist

Leeftijdsindicatie: 4 t/m 7 jaar

Prijs: € 8,50


Bestel hier het Draaiboek Prinsessenfeest: Draaiboek bestellen


Na betaling het draaiboek direct downloaden! Tip: Gelieve het draaiboek via uw computer bestellen, aangezien het draaiboek niet altijd op uw mobiel kunt openen.
Wilt u liever de betaling overmaken per bank of via een betaalverzoek? Vul dan het Contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een mail met de betaling gegevens.

Na het downloaden van het draaiboek kunt u thuis meteen aan de slag om het feestje te gaan voorbereiden. Het voorbereiden van het feestje neemt wel wat tijd in beslag, dus als je een feestje (over een tijdje) gaat geven, dan is het ideaal om nu alvast een draaiboek te bestellen. In het draaiboek staat uitleg van de spellen, een speurtocht (voor buiten), traktatie- en decoratie ideeën etc. Wat je nodig hebt is een printer om de bestanden uit te printen en spelmaterialen. De spelmaterialen zijn materialen die je al in huis hebt of makkelijk te verkrijgen zijn in de winkels. De speurtocht en de spellen die in het draaiboek staan, zijn buiten activiteiten (wat handig is ivm ruimte en afstand houden). 


Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar info@kidzpartykist.nl.


Links naar andere draaiboeken en speurtochten:
Draaiboek en speurtocht Paw Patrol
Draaiboek en speurtocht Prinses Sofia the First kinderfeestje
Draaiboek en speurtocht Spiderman
Draaiboek en speurtocht Glitter en Glamour kinderfeestje
Draaiboek en speurtocht legerfeest
Draaiboek en speurtocht Minionsfeestje
Draaiboek en speurtocht Prinsessenfeestje
Draaiboek en speurtocht Piratenfeest
Draaiboek en speurtocht Minecraft kinderfeestje
Draaiboek en speurtocht Frozenfeestje
Draaiboek Unicornfeestje


Kidzpartykist


    Webshop gemaakt met EasyWebshop