Even voorstellen:

 

Mijn naam is Jacqueline Wahle en ik verhuur sinds 2009 themakisten voor een geweldig kinderfeestje thuis!

Ik werk als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf en BSO in Nieuwkoop. Dit werk doe ik inmiddels alweer 13 jaar met veel plezier!

Daarnaast heb ik ruim 17 jaar bij Jeugdwerk ‘De Bun’ in Noorden gewerkt als groepsleidster met kinderen van 8 tot 14 jaar oud.

Bij het jeugdwerk en op mijn werk doen we spelletjes, speurtochten, knutselen etc. vaak in een vorm van een thema. We zijn dus de hele dag druk creatief bezig met de kinderen en we krijgen vaak van ouders te horen dat we altijd leuke dingen doen.

Zo kreeg ik ook van ouders te horen dat hun kind een kinderfeestje wilde geven maar dat zij niet gauw iets leuks konden verzinnen. Naar het zwembad, bioscoop, indoor speeltuin gaan hadden ze al gedaan en nu wilden ze iets anders, het liefst gewoon een keertje thuis het kinderfeestje vieren. Ze vroegen aan mij of ik iets leuks kon bedenken. Ik vond dat zo leuk om te doen, dat ik zelf een kist vol met verkleedspullen en spellen ben gaan verzamelen en zo is Kidzpartykist ontstaan!

Een kijkje in mijn winkeltje:

kidzpartykist

Uit alle windstreken komen mensen een themakist bij Kidzpartykist huren. De themakisten zijn overal al geweest zoals in: Amsterdam, Utrecht, Huizen, Loenen, Delft, Rotterdam, Alphen a/d rijn, Den Haag etc. Mensen komen enthousiast de themakist ophalen in Ter Aar, en zijn nog veééél enthousiaster als zij de themakisten komen terug brengen. De kinderen gaan vaak mee om mij persoonlijk te bedanken voor hun kinderfeestje.

Dit geeft mij ontzettend veel voldoening en ik help graag de ouders en uiteindelijk het kind mee om een geweldig kinderfeestje gewoon lekker thuis te vieren!

Heeft u nog vragen? Stuur een mailtje naar: Kidzpartykist@live.nl, en ik beantwoord uw vraag zo spoedig mogelijk.

 

Groetjes,

JACQUELINE WAHLE

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER KIDZPARTYKIST:

Wij hebben bij jou afgelopen woensdag een themakist Minionsfeestje gehuurd. Ze vonden het geweldig! De kids hebben genoten!

En als ouder vonden wij het fijn dat alles zo goed in de puntjes verzorgd is. Dat was echt heel fijn.
Nogmaals heel erg: Dank je wel!

Heel veel liefs
E Storm-Robijn

Eva

2016-04-06 - 15:31:30

Hoi Jaqueline,

Wat heeft onze dochter een super leuke prinsessen feestje gehad. Prachtige jurken…….een duidelijke uitleg over de opdrachten…….een super gevulde Prinsessenkist een echte aanrader!! Dus mijn tip is: bestel een thema kist bij #kidzpartykist !!!!

Sandra

vrijdag 11 december 2015

Hallo Jacqueline,

Geweldig!! Bedankt voor de vele bijlagen en inspiratie voor een super leuk Mine-craftfeestje!!

Bedankt voor het toesturen!

Gr.
Annemiek

Annemiek

2016-03-31 - 19:15:04

Hoi Jacqueline,

Wat een GEWELDIGE Frozen kist! We hebben een TOP Frozen feestje gehad. Fantastisch georganiseerd en wat een duidelijke uitleg van alle spellen etc. De dames hebben zich super vermaakt. Super bedankt, we vonden het echt heeel erg leuk!!

Groetjes

B

2015-11-06 - 11:37:47

Bedankt voor de snelle toezending, het draaiboek met opdrachten voor de speurtocht was precies wat we nodig hadden.

We hebben op zaterdagmorgen de benodigde voorbereidingen kunnen doen en waren op tijd klaar voor een zeer geslaagd feestje!

Hartelijke groet, Eva

Eva

2016-02-15 - 15:43:02

Hai jacqueline,

Gisteren het feestje gehad. Frozen spelletjes parcour in de tuin uitgezet.
Het was fantastisch. Onze dochter zei vanavond nogmaals: het was echt het allerleukste feestje!

Het was even knippen en plakken maar zeer de moeite waard.

Met vriendelijke groet,

Beliene

Beliene

2015-09-24 - 09:28:47