HomeHoe werkt het?Begeleiding bij feestjesEven voorstellenVoorwaardenContactGastenboekMijn accountCoronamaatregelen en kinderfeeReacties van klanten

Webshop » Avontuurlijke themakist huren » Heksen griezel spoken speurtocht spel

Heksen griezel spoken speurtocht spel

Heksen en Griezels spokentocht

Heksen-griezel Cluedo spel 

Heb jij zin om te griezelen? Durf jij met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek te gaan naar de griezel die de bezemsteel van de heks heeft gestolen? Bestel dan het Heksen- griezel Cluedo spel en ga op zoek naar de dader!

                                             spokentocht-spookhuis-kidzpartykist                                 

Wat gaan we doen?

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je op zoek naar de griezel, het voorwerp en de locatie van het misdrijf. Misschien heeft het spook of de vampier de bezemsteel gestolen? Of misschien het monster, omdat hij honger had? Maar kijk goed uit, want als je heel goed kijkt zie je misschien wel de dader! Durf jij op zoek te gaan naar de griezel?

                                               spokentocht-heksen-speurtocht-kidzpartykist


Leeftijd vanaf 8 jaar.


Leuk voor tijdens een kinderfeestje, Halloweenfeestje, bso, scouting, familiefeestje etc.

Het Heksen-griezel Cluedo spel is een soort speurtocht wat je binnen en of buiten kunt spelen. U krijgt uitleg, heks-griezel verhaal, spoken/griezelkaartjes en formulieren als pdf-bestanden doorgestuurd en print u uit.


Prijs: € 6,50


Bestel hier het draaiboek Heksen en griezelspel: Draaiboek bestellen

Na betaling het draaiboek direct downloaden! Tip: Gelieve het draaiboek via uw computer bestellen, aangezien het draaiboek niet altijd op uw mobiel kunt openen.
Wilt u liever de betaling overmaken per bank of via een betaalverzoek? Vul dan het Contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een mail met de betaling gegevens.

Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar info@kidzpartykist.nl.    Loading...


    Webshop software: EasyWebshop.nl