Webshop » Themakist huren voor meisjes » Heksen griezel spoken speurtocht spel

Heksen griezel spoken speurtocht spel

Heksen en Griezels spokentocht

Heksen-griezel Cluedo spel

Heb jij zin om te griezelen? Durf jij met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek te gaan naar de griezel die de bezemsteel van de heks heeft gestolen? Bestel dan het Heksen- griezel Cluedo spel en ga op zoek naar de dader! 

  spokentocht-spookhuis-kidzpartykist
                                                 

Wat gaan we doen?
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je op zoek naar de griezel, het voorwerp en de locatie van het misdrijf. Misschien heeft het spook of de vampier de bezemsteel gestolen? Of misschien het monster, omdat hij honger had? Maar kijk goed uit, want als je heel goed kijkt zie je misschien wel de dader! Durf jij op zoek te gaan naar de griezel?

  spoken-griezel-speurtocht-kidzpartykist
                                                 


Leeftijd vanaf 8 jaar.

Een spannend heksen en griezel spooktocht spel. Leuk te gebruiken tijdens een kinderfeestje, of tijdens een Halloweenfeestje, of op een bso, of op scouting, familiefeestje etc.!

Het Heksen-griezel Cluedo spel is een soort speurtocht wat je binnen en of buiten kunt spelen. 

Na bestelling krijgt u doorgestuurd: het speluitleg, heks-griezel verhaal, spoken/griezelkaartjes en formulieren (pdf-bestanden). 

Draaiboek Heksen en griezels
Prijs: € 7,50


Bestel hier het draaiboek heksen en griezelspel: Draaiboek bestellen

Tip: Gelieve het draaiboek via uw computer bestellen, aangezien het draaiboek niet altijd op uw mobiel kunt openen.

Wilt u liever de betaling overmaken per bank of via een betaalverzoek? Vul dan het Contactformulier in en Kidzpartykist stuurt u een mail met de betaling gegevens. 

Heeft u een vraag over het bestellen of over het draaiboek? Stuur een berichtje via het Contactformulier of naar Kidzpartykist@live.nl , dan krijgt u de betaling gegevens en het draaiboek via de email naar u toegestuurd.    Webshop gemaakt met EasyWebshop