Hoe werkt het?

 

Vier je allerleukste kinderfeestje thuis met een thema verkleedkist van “Kidzpartykist”!
Bent u op zoek naar een leuk, orgineel en goedkoop kinderfeestje/ kinderpartijtje? Bij “Kidzpartykist” huurt u een thema verkleedkist vol met verkleedkleding, spel- en decoratiematerialen om een geslaagd kinderfeestje thuis te vieren!

Geef je  een themafeestje? Dan is het makkelijk om een themakist te huren. In elk themakist van Kidzpartykist zit een draaiboek, spelletjes/ decoratie materialen en kostuums tot max. 10 personen die bij het thema horen! Zo heb je alle spullen compleet en kun je meteen het feestje vieren! Een makkelijke service ūüôā !

Een themafeestje geven is leuk en origineel, desondanks is het klaarzetten van de spullen en het begeleiden van de kinderen met de spelletjes voor sommige een hoop werk, zorg daarom altijd voor dat je met meerdere personen bent om de feestdruk te verlichten.

Het draaiboek: in elk themakist zit een draaiboek. In het draaiboek staat uitleg spellen, een verhaallijn en een speurtocht met speurtochtkaartje en opdrachtenkaartjes. Het draaiboek is een richtlijn, je hoeft dus niet persé het draaiboek te volgen. De opdrachten kun je binnen of buiten doen. De spelletjes kun je combineren met een speurtocht, maar je kunt ook alleen de spelletjes spelen, m.a.w. met het huren van een themakist kun je thuis helemaal zelf bepalen hoe je het kinderfeestje invult! Bij het ophalen van de themakist nemen we het draaiboek en de spelletjes door. Thuis kun je het draaiboek verder doorlezen, je hebt dan nog voldoende tijd om de spelletjes voor te bereiden.

Draaiboek ook los te koop:

Je kunt ook ipv een themakist huren alleen een draaiboek bestellen. Als je alle spullen en materialen al in huis hebt, of je woont te ver weg om een themakist op te halen, dan is een draaiboek ideaal om inspiratie en ideeën uit te halen voor een geslaagd kinderfeestje. Kijk op de website welke draaiboeken je kunt bestellen. Het draaiboek krijg je per email en bevat vele bijlagen met o.a: uitnodigingen, diploma’s, speurtocht en spellen. De spellen zijn geschikt voor de daarvoor bestemde leeftijd.

Het draaiboek is een handig hulpmiddel om ideeën uit te halen en om het feestje een leuke invulling te geven!

Het draaiboek is door mij ontworpen en bedacht. Het draaiboek mag niet aan derden doorgestuurd worden.

Themakist: de spelletjes in de themakist zijn makkelijke spelletjes en voor elk kind (en ouder) goed te doen. In de themakist zit voldoende spelletjes (10 of meer) waar je uit kunt kiezen. De materialen die je nodig hebt voor bij de spelletjes en het decoratiemateriaal zit allemaal al in de kist. Wat je evt. zelf nog nodig hebt laat ik je van te voren weten via de email (meestal zijn dit ‘kleine’ materialen zoals scharen, tape, lijm etc.). Je hoeft dus geen zorgen te maken of je genoeg voorbereidingstijd heb, dat heeft Kidzpartykist voor je al gedaan!

Je huurt een themakist voor een hele dag. De kinderen kunnen dus de hele dag zich verkleden en spelen totdat het feestje is afgelopen, hiermee sluit je de feestdag voor de kinderen goed af.

Een themafeestje is vanaf 6 kinderen. Komen er meer dan kinderen op het feestje? Bij meer dan 6 kinderen vraagt Kidzpartykist €5,- extra per kind (alleen als het mogelijk is).

Het is mogelijk om verschillende kostuums te huren (bijv. ridderkostuums voor de jongens op een prinsessenfeest). Vraag naar de mogelijkheden.

Themakist reserveren:

Reserveer een themakist ruim 2 weken voor het geplande feestje, dan heb je de meeste kans dat de themakist nog beschikbaar is en kun je alvast gaan beginnen met de voorbereidingen. Je krijgt, na de reservering, een bevestigingsmail met informatie over de themakist.

De themakist haalt u een dag voor het feestje of soms 2 dagen voor het feestje op, en de dag na het feestje brengt u de themakist weer terug (in overleg mag de themakist ook later terug worden gebracht).

De themakist kunt u ophalen in Ter Aar (Zuid holland). De themakisten sturen wij niet op, dit ivm de afmeting en het gewicht van de themakist. Daarnaast krijgt u ook veel ‘losse’ spel- en decoratiematerialen mee, wat per post te kwetsbaar is om op te sturen. Het materiaal in de themakist is verhuurmateriaal en wordt voor meerdere feestjes gebruikt, daardoor heeft Kidzpartykist de keuze gemaakt dat de huurder zelf de kist komt ophalen om zoveel mogelijk beschadigingen te voorkomen, zodat meerdere kinderen gebruik kunnen maken van de themakist. Tijdens het ophalen nemen we ook het draaiboek door en u krijgt ook uitleg over de materialen en over de inhoud van de themakist.  Dit is zowel voor de huurder als voor Kidzpartykist erg handig om bijv. vragen te kunnen beantwoorden, het meedenken voor de invulling van het feestje, ideeën mee te geven. En met het ophalen van de themakist kom je alvast in de feeststemming!

Ophaal adres themakist: Hoogerheijdestraat 152, Ter Aar (Zuid Holland).

Kidzpartykist vraagt een borgsom van €50,-

De borgkosten krijgt u bij geen beschadigingen of vermiste materialen terug. Kidzpartykist kijkt de kist na en houdt bij beschadiging of bij vermiste materialen het bedrag van de borg in.

De spullen van Kidzpartykist mag alléén onder toezicht van een ouder worden gebruikt!

Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Info@kidzpartykist.nl

Kidzpartykist.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER KIDZPARTYKIST:

Het Frozen feestje was echt af met de Frozen jurken!

De meiden hebben genoten! Leuke decoratie!

Agnes

2016-10-01 - 19:13:29

Super bedankt voor de complete en gevarieerde piratenkist!
Onze zoon heeft een top feestje gehad en de andere kindjes vonden het heel leuk om de spelletjes te doen verkleed als piraat!

Groetjes Annemarie

Annemarie

2016-09-30 - 16:57:55

Dag Jacqueline,

Ik wil nog even doorgeven dat het Pok√©monfeestje een groot succes was!! “leukste feestje ooit” riepen sommige kinderen.

Bedankt!

Groeten Mariella

Mariella

2016-10-31 - 10:53:37

Beste Jacqueline,

Het prinsessenfeest voor Vera was super en de jurken, decoraties en spelletjes uit de kist hebben daar zeker aan bijgedragen! Dank voor de goed verzorgde spullen en toelichting.

Groet,
Gert

Gert

maandag 5 september 2016

Onze dochter die vijf is geworden heeft dmv de geweldige themakist een super Frozen feest gehad! Er zit echt genoeg in om alles leuk te versieren. Leuke opdrachtkaarten voor de vele spelletjes.

Kids waren enthousiast en als ze even geen zin hadden dan speelde ze gewoon in bv. De Frozentent die er ook bij zat. Ook het kadootje van Anna en Elsa viel in de smaak. Een echte aanrader!

Marjolein Rietveld

2016-05-15 - 08:03:02

Hoi Jacqueline,

Wij hebben het draaiboek Pokémonfeestje bij jou besteld, en het Pokémonfeestje was super geslaagd! De kinderen vonden het te gek!

Hartstikke bedankt!

Cynthia

2016-10-13 - 10:37:55