Themakisten en draaiboeken die nieuw zijn bij Kidzpartykist:

My Little Pony Unicornfeestje!!

 

Nu te huur: de themakist My Little Pony Unicorn kinderfeestje!

 

                   

Met de themakist My Little Pony Unicorn kinderfeestje gaan de kinderen op zoek naar de Eenhoorn van Twilight Sparkle. De kinderen gaan zich verkleden als een My Liitle Pony en doen allerlei leuke spelletjes en een speurtocht, en misschien vinden we de eenhoorn terug! Een spannende en leuke themakist voor kinderen vanaf 4 en 5 jaar oud!

Kijk hier voor meer informatie en bestel de themakist voor een geweldig kinderfeestje!

Nieuw: Dinosaurusfeestje!!

Themakist dinosaurusfeestje!

 

             

 

Met de themakist dinosaurusfeestje gaan de kinderen verkleden als een dinosaurus en gaan ze op zoek naar de botten van een dinosaurus, want er kan zo maar botten resten van triljoen jaar geleden in jullie achtertuin liggen…. Met het lopen van een speurtocht doen we ook allerlei leuke dino opdrachten. Ben je gek op dinosaurussen en zou je een echt dinosaurusfeestje op je verjaardagsfeestje willen? Kijk bij dinosaurusfeestje voor meer informatie over de themakist.

 

Nieuw: Politie en boeven themakist!

 

Boevenfeestje:

                                                                       

Met de Politie en boeven themakist gaan de kinderen verkleed als echte boeven en gaan ze op zoek naar de kluis! Een spannende maar vooral leuke themakist vol met avontuurlijke spellen! Wie is er een echte boef? En wordt de kluis gevonden of worden ze gesnapt door de politie? De themakist is te boeken vanaf 6 personen. Leeftijd is ong. 5 en 6 jaar. Klik hier voor meer informatie over de themakist politie en boevenfeest.

 

Momenteel werken we hard aan de volgende themakist:

 

Themakist boerderijfeestje! Houdt de site in de gaten!!

 

                                                                     

Koe Bertha “booeee”