Webshop » Themakist huren voor meisjes » Prinsessenfeestje

Prinsessenfeest


Beschrijving

“Prinsessenfeestje themakist thuis vieren”


                                                  prinsessenfeest

Prinsessenfeestje:

Droom jij ook om een echte prinses te zijn? En wil je samen met je vriendinnetjes op je verjaardagsfeestje een echt “Prinsessenfeest”? Wil je graag verkleden als Assepoester, Doornroosje, Rapunzel of als Sneeuwwitje?
Huur dan de “Prinsessen themakist”!
In de themakist zit o.a. prinsessen jurken, spel- en decoratiematerialen en nog véél meer!! Alle benodigdheden om je huis om te toveren tot een echt prinsessenfeest! Een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! 
                                                           

Uitleg Prinsessenfeest :

“De koning heeft ons uitgenodigd op het prinsessenbal"! We gaan ons verkleden als echte prinsessen. En natuurlijk horen er ook sieraden bij, maar het sieradenkistje is zoek! Helpen jullie mee met zoeken?

We gaan een speurtocht volgen en we doen allerlei leuke prinsessenspelletjes en opdrachten, om te kijken of jullie echte prinsessen zijn! Tijdens de speurtocht moeten jullie goed opletten, want misschien vinden jullie het sieradenkistje! En wat zit er in het sieradenkistje???

  kidzpartykist-prinsessenfeest-themakist-huren         kidzpartykist-prinsessenfeestje            prinsessenfeestje-kidzpartykist


Wat zit er in de themakist Prinsessenfeest? :

• Prinsessenjurken en kroontjes *
• Draaiboek en Prinsessen Speurtocht
• Prinsessen decoraties: muurposters, slingers, decorstuk foto maken, welkom vlag etc.
• Prinsessenspelletjes en spelmaterialen, zoals ringgooien, toverstafjesspel, diamantspel, kus de kikker spel etc.
En nog véél meer!!

Leeftijdsindicatie: 4 t/m 7 jaar

Komen er ook jongens op het prinsessenfeestje? Voor de jongens hebben we een stoere ridderpak!

Huurprijs Prinsessenfeest verkleedkist voor 6 kinderen: €45,- 

Voor elk kind meer is het €5,- extra per kind (max aantal kinderen: 8 kinderen).

Wilt u de themakist prinsessenfeest huren? Vul het Contactformulier in en dan krijgt u meer informatie van Kidzpartykist.                                                                  


Themakist Prinsessenfeest huren:

Wilt u de themakist Prinsessenfeest huren? Vul het Contactformulier in of stuur een berichtje naar info@kidzpartykist.nl.
Geef door: de datum en hoeveel kinderen er op het feestje komen (incl. de jarige).

Kidzpartykist reageert zsm om te kijken of de datum beschikbaar is en u krijgt overige informatie over de themakist, het ophalen van de themakist* etc.

*U kunt de themakist ophalen op het contactadres in Ter Aar (Zuid Holland).

Voor meer informatie: info@kidzpartykist.nl

Heb je alles al in huis? Of woon je te ver weg? Of heb je alleen spelideeën en een speurtocht Prinsessenfeest nodig? Dan is het handig om het draaiboek Prinsessenfeest te bestellen, Klik hier voor het draaiboek Prinsessenfeestje.Reacties van ouders:
-Het feestje was erg geslaagd! Wat keken de meiden hun ogen uit bij binnenkomst. Ook leuk zoveel decoratie om je huis mee te kunnen versieren.
Nogmaals hartstikke bedankt!

-Wat een succes was de prinsessen-themakist! Alles wat je maar kon bedenken zat er in, veel te veel spelletjes om tijdens 1 partijtje te doen. De jarige en haar vriendinnetjes hebben een super middag gehad!
Bedankt!!

-Hoi Jacqueline, Wij hadden de prinsessen en de ridderkist bij jou gehuurd. Het was echt een super leuke dag! Een mooie dag om op terug te kijken. Bedankt!
Gr. G

    Webshop gemaakt met EasyWebshop