Kinderfeestje? Huur een themakist bij Kidzpartykist!

Is je zoon of dochter eerdaags jarig en heb je nog geen idee wat je wilt doen op het verjaardagsfeestje? Huur een keer een themakist! In een themakist zit allerlei spelmaterialen, verkleedmaterialen en decoratiematerialen om een verjaardag helemaal compleet te maken! Een gegarandeerd geslaagd feestje!

Themakist huren voor een geweldig kinderfeest thuis:

Uw kind is bijna jarig en vind u het moeilijk om een feestje te bedenken en te regelen? En denkt u meteen we gaan wel naar een indoorspeeltuin, lekker makkelijk? Het kan ook anders: Kidzpartykist heeft vele themakisten te huur staan voor een geweldig kinderfeestje thuis! Kidzpartykist heeft alle materialen voor het themafeestje voor u al verzameld zodat u weinig hoeft voor te bereiden en u kunt met de themakist meteen aan de slag kan gaan. U hoeft niet veel te doen alleen het draaiboek doorlezen, spelletjes uitkiezen, speurtocht uitzetten en verkleden maar! Een makkelijke service en het huren van een themakist is garant voor veel plezier!
Woon je te ver weg om een themakist op te halen of heb je alle materialen al in huis en je zoekt nog een activiteit erbij? Dan kun je ook alleen het draaiboek bestellen.
Wist u dat de spelletjes uit de themakist (en draaiboek) bijdraagt aan de ontwikkeling van uw kind? Het fantasievermogen, het samenwerken, het buitenspelen wordt door de spelletjes uit de themakist (en draaiboek) gestimuleerd en is goed voor de ontwikkeling van uw kind. Daarnaast hoeft u de spelmaterialen en decoratiematerialen niet zelf aan te schaffen wat een hoop tijd en geld scheelt!

 

Bij Kidzpartykist kunt u diverse themakisten huren om thuis een geweldig kinderfeestje te vieren!

 

U kunt een avontuurlijke en stoere themakistenhuren zoals: piratenfeest, ridderfeest, lasergamen, legerfeestje, dinosaurusfeestje, politie en boevenfeestje.
Of u kunt Sprookjes/ Disney themakisten huren, zoals: Prinsessenfeest, Frozenfeest , Finding Dory zeemeerminnen, My Little Pony feestje en nog veel meer (zie de lijst met de thema’s hieronder)!
In alle themakisten zit verkleedkleding, spelmaterialen en vele decoratiematerialen om uw huis om te toveren in de gekozen thema.
Ook u kunt alleen het draaiboek bestellen, handig voor je als je te ver woont. Of je hebt alle materialen al in huis en je zoekt nog een activiteit erbij is een draaiboek met spellen een leuke opvulling van het feestje!
      

Themakisten die u bij Kidzpartykist kunt huren zijn:

Prinsessen kinderfeestje
Piraten kinderfeestje
Frozen kinderfeestje
Minions kinderfeestje
Olaf (Frozen) kinderfeestje
Lasergamen
Legerfeestje
Ridder kinderfeestje
Politie en boevenfeestje
Finding Dory en zeemeerminnenfeestje
Jungle Safarifeestje
Dinosaurus feestje
My little Pony kinderfeestje
Boerderij kinderfeestje (nog niet beschikbaar)

Draaiboeken kinderfeestjes:

Bij Kidzpartykist kunt u ook los draaiboeken kopen:

         

Draaiboeken die u kunt bestellen:

Prinsessenfeestje
Piratenfeestje
Legerfeestje
Paw Patrolfeestje
Minionsfeestje
Minecraftfeestje
Glitter en Glamourfeestje
Pokemonfeestje
Sofia the first kinderfeestje
Spiderman kinderfeestje
Meer info: info@kidzpartykist.nl