Een themakist huren of een draaiboek bestellen:

Het bestellen van een draaiboek en of van een themakist gaat nu heel eenvoudig!
Als je een draaiboek wilt bestellen dan krijg je na het afrekenen een bevestigingsmail met daarbij de downloadknop (dit is een roze knop). Als je hierop klikt dan kun je meteen het draaiboek en de bijbehorende bestanden zoals uitnodigingen, vlaggenlijnen, speurtochtkaartjes etc. downloaden. Sla alle bestanden op, zodat je de bestanden in je computer hebt staan en altijd de bestanden opnieuw kunt openen en terug kunt kijken.
Wil je een themakist huren? Reserveer dan de themakist door het aantal kinderen en de datum van het feestje in te vullen. Daarna bestel je de themakist door op de winkelmand te klikken. Bij het reserveren van de themakist komt ook borg bij. De borg krijgt u terug na het inleveren van de themakist en als de themakist en de materialen weer compleet terug zijn. Na het afrekenen krijgt u een bevestigingsmail en informatie over de themakist en over het ophalen van de themakist. Het kan zijn dat je gewenste datum niet meer beschikbaar is, stuur dan mailtje naar info@kidzpartykist.nl en dan kijk ik wat ik voor je kan doen.
Heb je een vraag over het reserveren van een themakist of wil je bijv. alleen verkleedjurken (bijv. Frozen jurken of prinsessenjurken) huren? Stuur me dan ook een mailtje. Er zijn vele mogelijkheden, stel gerust je vraag en wie weet kan ik je helpen met het invullen van jullie feestje!
Jacqueline
Kidzpartykist
Emailadres: info@Kidzpartykist.nl